Επικοινωνία

Λυκούργου 3, Θεσσαλονίκη 54625

We are available 24/ 7. Call Now. +30 2313 118 634 info@identityadv.gr
Οι ειδικοί του τομέα

Τι μας χαρακτηρίζει?

Το πάθος μας για design! Εφαρμόζουμε υψηλή αισθητική και τεχνογνωσία στα Social Media ώστε να παρέχουμε μια σταθερά καλή ψηφιακή παρουσία.

50 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
35 +
Ενεργές συνεργασίες
2000 +
Projects
5 +
Χρόνια εμπειρίας
Our process

Γιατί να συνεργαστείτε
μαζί μας?

Βιώστε τη διαφορά στην ποιότητα, τη δημιουργικότητα και
την στρατηγική με γνώμονα τα αποτελέσματα.

1

Εξειδίκευση

Η εταιρεία μας διαθέτει μια ομάδα επαγγελματιών που γνωρίζουν καλά τις τελευταίες τάσεις, εργαλεία και τεχνικές στον τομέα του Social Media Marketing. Έχουμε την τεχνογνωσία να σχεδιάζουμε και να εφαρμόζουμε αποτελεσματικές στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί.

2

Εξοικονόμηση χρόνου

Η διαχείριση λογαριασμών Social Media μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ιδιαίτερα για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πολλές άλλες ευθύνες. Προσλαμβάνοντας μας, μπορείτε να ελευθερώσετε χρόνο για να εστιάσετε σε άλλες σημαντικές πτυχές της επιχείρησής σας.

3

Συνέπεια

Η συνέπεια είναι το κλειδί όταν πρόκειται για Social Media Marketing. Η εταιρεία μας μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα τακτικό πρόγραμμα αναρτήσεων και να διασφαλίσετε ότι το μήνυμα της επωνυμίας σας είναι συνεπές σε όλες τις πλατφόρμες.

4

Δημιουργικότητα

Τα Social Media είναι ένας δημιουργικός χώρος και η Identity Advertising μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καινοτόμο και ελκυστικό περιεχόμενο που έχει απήχηση στο κοινό σας.

5

Στρατηγικές βάσει δεδομένων

Παρακολουθούμε και να αναλύουμε δεδομένα που σχετίζονται με τους λογαριασμούς σας στα Social Media, όπως engagement rates, follower growth και click-through rates. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθάνε να προσαρμόζουμε και να βελτιστοποιούμε τη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το μέγιστο αντίκτυπο.

Our Vision

Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Mαζί μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά.

Είστε έτοιμοι να ανεβάσετε την παρουσία σας στα social media στο επόμενο επίπεδο; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού!

Δεν είστε μόνοι

Γνωρίστε την ομάδα της
Identity Adverising

Τα δημιουργικά μυαλά που βρίσκονται πίσω από την εταιρία μας

Γιώργος Ζαλίκας

C.E.O. | Digital Marketeer

Μάγδα Καραματίδου

Account Manager | Project Manager

Χάρης Κουσίδης

Animator | Graphic Designer
Χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία να σχεδιάσει την εικόνα του brand σας ?

Δουλέψτε μαζί μας!

Ζητήστε Προσφορά