Επικοινωνία

Λυκούργου 3, Θεσσαλονίκη 54625

We are available 24/ 7. Call Now. +30 2313 118 634 info@identityadv.gr
Logo Design & Branding

Γιατί το branding είναι σημαντικό;

Το λογότυπο και το Branding έχουν μεγάλη αξία για κάθε επιχείρηση καθώς δημιουργούν μια οπτική ταυτότητα που αντιπροσωπεύει τις αξίες της, δημιουργούν αναγνώριση και χτίζουν εμπιστοσύνη, αφήνοντας μια αξέχαστη και διαρκή εντύπωση στο κοινό της.

Τι περιλαμβάνει αυτή η υπηρεσία;

Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το κατάλληλο όνομα για το Brand σας, μπορούμε να σας κάνουμε μερικές προτάσεις ονομάτων.

Πριν ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε, πραγματοποιούμε μια ενδελεχή έρευνα για να αφουγκραστούμε τις τάσεις του εκάστοτε κλάδου και να αποφύγουμε τυχών ομοιότητες στο design.

Σε αυτό το στάδιο η δημιουργική μας ομάδα, συζητάει και ανταλλάσσει ιδέες σχετικά με την πιθανή μορφή του λογοτύπου ή στοιχείων του Brand.

Τέλος, έρχεται η σειρά της σχεδίασης των προτάσεων μας. Σε αυτό το στάδιο φέρνουμε τις ιδέες μας στην πραγματικότητας!

Ζητήστε προσφορά!
  Το ιδανικό λογότυπο, σε 5 βήματα!

  Η διαδικασία σχεδίασης λογοτύπου

  Έχοντας πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του Digital Marketing & Branding, έχουμε δημιουργήσει μια διαδικασία σχεδιασμού λογοτύπου που μας βοηθάει να κατανοήσουμε τις ανάγκες και την φιλοσοφία του Brand και να την αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να λάβετε άμεσα προσφορά.

  IDADV-V3-ICON-7
  Πρώτο βήμα

  Briefing

  Στο πρώτο βήμα, συζητάμε μαζί σας το όραμα σας για το Brand, τη φιλοσοφία του καθώς και τα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν. Για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που χρειάζεστε, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή κατανόηση του Brand και των ιδεών σας.

  IDADV-V3-ICON-6
  Δεύτερο βήμα

  Design

  Σε αυτό το σημείο, και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης ιδεών, σχεδιάζουμε 3 διαφορετικές προτάσεις λογοτύπου πάνω στην κατεύθυνση που μας έδωσε το brief.

  IDADV-V3-ICON-5
  Τρίτο βήμα

  Review

  Σε αυτό το σημείο, σας αποστέλλουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προτάσεων μας και συζητάμε για τυχόν αλλαγές και βελτιώσεις, ώστε να καταλήξουμε στο τελικό λογότυπο.

  IDADV-V3-ICON-4
  Τέταρτο βήμα

  Finalize

  Σε αυτό το σημείο, επεξεργαζόμαστε το Feedback σας και σχεδιάζουμε την τελική μορφή του λογοτύπου, καθώς και τα βασικά εταιρικά έγγραφα του Brand (πχ κάρτα, φάκελος αλληλογραφίας κ.α) και σας αποστέλλουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του Βrand.

  IDADV-V3-ICON-3
  Πέμπτο βήμα

  Delivery

  Τέλος, έχοντας ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της εικόνας σας, σας αποστέλλουμε σε mail τα τελικά αρχεία του λογοτύπου (και των εντύπων) σε όλες τις μορφές που ενδέχεται μελλοντικά να χρειαστείτε (πχ. pdf, svg, png, jpeg)

  Χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία να σχεδιάσει την εικόνα του brand σας ?

  Δουλέψτε μαζί μας!

  Ζητήστε Προσφορά