Επικοινωνία

Λυκούργου 3, Θεσσαλονίκη 54625

We are available 24/ 7. Call Now. +30 2313 118 634 info@identityadv.gr

Τη νέα συνδρομητική υπηρεσία, Meta Verified ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο συνιδρυτής του, Mark Zuckerberg. 

Η νέα αυτή υπηρεσία θα επιτρέπει στους χρήστες των εφαρμογών Facebook και Instagram να επαληθεύουν την εγκυρότητα των στοιχείων τους και να θεωρούνται αξιόπιστοι. 

Τι είναι το Meta Verified;

Στόχος της χρήσης αυτής της νέας λειτουργίας του Meta είναι να βοηθάει στην προστασία των επιχειρήσεων από δόλιες δραστηριότητες, όπως η κλοπή ταυτότητας, επαληθεύοντας την ταυτότητα των πελατών και παρέχοντας επικύρωση ταυτότητας σε πραγματικό χρόνο. Το Meta Verified παρέχει επίσης ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές επαληθεύοντας τα στοιχεία πληρωμής και διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Τέλος, βοηθά τις επιχειρήσεις να καταπολεμήσουν την απάτη παρέχοντας δυνατότητες αυτοματοποιημένης ανίχνευσης και πρόληψης αυτής.

Μπορώ να το δοκιμάσω;

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σε δοκιμαστική χρήση και προς το παρόν δεν έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πρώτες χώρες οι οποίες εφαρμόζουν τη λειτουργία αυτή είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ αναφέρεται πως σταδιακά θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες. Η εταιρεία κάνει μια αργή διάθεση της υπηρεσίας, έτσι πολλοί χρήστες ενδέχεται να μην δουν την επιλογή να το αγοράσουν αμέσως. ;

Πόσο κοστίζει το Meta Verified;

Είναι σημαντικό ότι οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά πακέτα για το Instagram και το Facebook και προς το παρόν, είναι δυνατή η αγορά μόνο στο πρόγραμμα ιστού για το Facebook. Έτσι, εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να αγοράσει το Meta Verified και για τις δύο πλατφόρμες, θα χρειαστεί να ξοδέψει συνολικά 27$ το μήνα. 

Η εταιρεία είπε ότι ελπίζει να «προσφέρει μια επιλογή σύνδεσης λογαριασμού στο εγγύς μέλλον», αφήνοντας με αυτό τον τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο, μελλοντικά, η συνδρομή να ισχύει και για τις δύο εφαρμογές.

Ποίος μπορεί να το αγοράσει;

Για να αγοράσουν ένα πρόγραμμα Meta Verified, οι χρήστες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν ιστορικό πρόσφατης δραστηριότητας, όπως ανάρτηση, και να έχουν μια φωτογραφία προφίλ που να ταιριάζει με το κρατικό αναγνωριστικό που παρέχουν ως απόδειξη. Προς το παρόν, η Meta δεν θα επιτρέπει στους συνδρομητές να αλλάξουν το όνομα προφίλ, το όνομα χρήστη, την ημερομηνία γέννησης ή την εικόνα προφίλ χωρίς να καταργήσουν την εγγραφή τους και να υποβάλουν αίτηση εκ νέου.

Φήμες αναφέρουν πως ο λόγος που προέβει σε αυτή την ενέργεια η πλατφόρμα του Meta είναι πως διανύει μία δύσκολη οικονομική περίοδο, καθώς με τον ίδιο τρόπο κινήθηκαν το προηγούμενο έτος το Twitter, το Snapchat και το Telegram, με στόχο τη δημιουργία νέων πηγών εσόδων.

Χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία να σχεδιάσει την εικόνα του brand σας ?

Δουλέψτε μαζί μας!

Ζητήστε Προσφορά